Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Natuurkunde VWO

De examentraining Natuurkunde voor het VWO richt zich drie dagen op de inzichten en vaardigheden die nodig zijn voor het eindexamenvak. Alle onderwerpen die nodig zijn voor het Centrale Examen worden tijdens de trainingsdagen behandeld. Onderaan is een overzicht te vinden met de beschikbare trainingen van Bijlesnetwerk. Klik op een datum om je aan te melden voor de desbetreffende training.

Opbouw van examentraining Natuurkunde VWO

Bij Bijlesnetwerk geloven we dat de beste voorbereiding op het eindexamen door persoonlijke begeleiding wordt gedaan. Onze eindexamentrainingen bestaan dan ook nooit uit klassen die groter zijn dan twaalf leerlingen. Voor elke zes leerlingen zal ook minimaal één docent aanwezig zijn. De leerlingen zullen hierdoor vaker en gemakkelijker hun vragen beantwoord krijgen.

De examentraining Natuurkunde bestaat elke dag uit een verschillend aantal blokken waarin aan de gang wordt gegaan met de eindexamenstof. In elk blok wordt eerst door een docent de stof uitgelegd waarna de leerlingen veel oefenen met het maken van opdrachten. De nadruk van de driedaagse examentraining ligt ook op het oefenen van die opdrachten. De training wordt ook afgesloten met het maken van een proefexamen onder examenomstandigheden zodat de leerlingen een idee krijgen hoe de sfeer tijdens het Centrale Examen zal zijn. Dit proefexamen zal ook individueel met de docent worden besproken om zo een duidelijk beeld te krijgen waar de laatste valkuilen misschien nog liggen.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.