Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Natuurkunde HAVO

Bijlesnetwerk biedt voor het eindexamenvak HAVO Natuurkunde een training aan die twee dagen duurt. De nadruk van deze dagen ligt op het oefenen van opdrachten om zo de vaardigheden en het inzicht te verbeteren en helemaal klaargestoomd te zijn voor het Centrale Examen.

Opbouw van examentraining Natuurkunde HAVO

In de Bijlesnetwerk eindexamentraining wordt er er twee dagen lang gefocust op het maken van oefeningen die vergelijkbaar zijn met die van het Centrale Examen. De dagen zijn onderverdeeld in een aantal blokken. Elk blok begint met een duidelijke uitleg van een hoofddocent die de stof nog eens met de leerlingen doorneemt. Daarna gaan de leerlingen oefenen met opdrachten die te maken hebben met het zojuist besproken onderwerp. De training wordt afgesloten met een proefexamen dat wordt afgenomen onder soortgelijke omstandigheden als de schriftelijke examens. De leerlingen krijgen hierdoor een idee van de sfeer tijdens het CE. Tevens wordt het proefexamen persoonlijk besproken met de docent om zo een goed beeld te krijgen van je inzichten en vaardigheden en misschien nog die laatste puntjes op de ‘i’ te zetten.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd op kleinschalige wijze georganiseerd. De klassen bestaan maximaal uit twaalf leerlingen en per zes leerlingen is er ten minste één docent aanwezig. We hebben gemerkt dat er door die kleinschaligheid effectief wordt gewerkt en er genoeg ruimte is om vragen te stellen.

De examentrainingen worden in verschillende steden op verschillende data aangeboden. Hieronder is een overzicht met alle beschikbare data. Klik op een datum om je aan te melden voor de desbetreffende training.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.