Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining M&O VWO

De driedaagse eindexamentraining voor VWO Management & Organisatie leert je alle ins en outs om het eindexamen met een gerust hart in te gaan. Door deel te nemen aan de examentraining M&O word je in drie dagen klaargestoomd voor het CE. Alle examenonderwerpen komen tijdens de trainingsdagen aan bod. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen. Klik op een training om je direct aan te melden.

Opbouw van examentraining M&O VWO

In de drie dagen komen in de vorm van verschillende lesblokken alle examonderwerpen langs. De blokken worden telkens geopend met een korte en duidelijke toelichting van een ervaren hoofddocent. Daarna gaan we met de leerlingen zoveel mogelijk oefeningen maken. Deze zullen vergelijkbaar zijn met het eindexamenniveau. De training zal tevens worden afgesloten met een proefexamen die onder de omstandigheden van het CE zal worden afgenomen. Hierdoor krijgen de leerlingen alvast een idee hoe het Centrale Examen eruit gaat zien en zullen ze deze met meer zelfvertrouwen betreden.

De eindexamentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd in kleine groepen gehouden om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. Tevens voelen leerlingen zich hierdoor sneller op hun gemak. De klassen bestaan dan ook uit maximaal twaalf leerlingen en per zes leerlingen zal er altijd één docent aanwezig zijn.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.