Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining maatschappijwetenschappen vwo

Voor vwo maatschappijwetenschappen geeft Bijlesnetwerk een tweedaagse training om je goed voor te bereiden op het Centrale Eindexamen. In de twee dagen komen alle examenonderwerpen langs en verbeter je inzicht en vaardigheden met betrekking tot het maken van het examen.

Opbouw van examentraining maatschappijwetenschappen vwo

De examentraining maatschappijwetenschappen vwo bestaat uit een aantal blokken waarin de examenstof wordt geoefend. Er wordt aandacht besteed aan informatievaardigheden, onderzoeksvaardigheden en benaderingswijzen. Daarnaast komt de theorie natuurlijk aan bod, met onderwerpen als politieke besluitvorming, milieu, criminaliteit en de rechtsstaat en massamedia. Elk blok wordt eerst rustig uitgelegd door onze ervaren eindexamendocent. Door de kleinschalige opzet is er altijd genoeg ruimte voor vragen. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met het maken van opgaven op het niveau van het eindexamen. Ook worden tips en trucs gegeven over het maken van typische maatschappijwetenschappenvragen.

De examentrainingen zijn kleinschalig van opzet. De klassen bestaan maximaal uit twaalf leerlingen en voor elke zes leerlingen is er altijd minimaal één bijlesdocent aanwezig om te helpen. Gebleken is dat er hierdoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en dat er zo effectief mogelijk wordt gewerkt. Het doel is om uiteindelijk ervoor te zorgen dat de leerlingen met meer kennis en inzicht het Centrale Examen betreden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”maatschappijwetenschappen”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit