Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining maatschappijwetenschappen havo

Voor havo maatschappijwetenschappen geeft Bijlesnetwerk een tweedaagse training om je goed voor te bereiden op het Centrale Eindexamen. In de twee dagen komen alle examenonderwerpen langs en verbeter je inzicht en vaardigheden met betrekking tot het maken van het examen.

Opbouw van examentraining maatschappijwetenschappen havo

De examentraining maatschappijwetenschappen vwo bestaat uit een aantal blokken waarin de examenstof wordt geoefend. Er wordt aandacht besteed aan informatievaardigheden, onderzoeksvaardigheden en benaderingswijzen. Daarnaast komt de theorie natuurlijk aan bod, met onderwerpen als politieke besluitvorming, milieu, criminaliteit en de rechtsstaat en massamedia. Elk blok wordt eerst rustig uitgelegd door onze ervaren eindexamendocent. Door de kleinschalige opzet is er altijd genoeg ruimte voor vragen. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met het maken van opgaven op het niveau van het eindexamen. Ook worden tips en trucs gegeven over het maken van typische maatschappijwetenschappenvragen.

De examentrainingen zijn kleinschalig van opzet. De klassen bestaan maximaal uit twaalf leerlingen en voor elke zes leerlingen is er altijd minimaal één bijlesdocent aanwezig om te helpen. Gebleken is dat er hierdoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en dat er zo effectief mogelijk wordt gewerkt. Het doel is om uiteindelijk ervoor te zorgen dat de leerlingen met meer kennis en inzicht het Centrale Examen betreden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.