Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Latijn

De examentrainingen Latijn worden georganiseerd door onze kennispartner Lyceo. De trainingen vinden plaats op centrale locaties in Nederland. Speciaal voor deze examentrainingen worden de beste docenten geselecteerd, die je in twee of drie dagen zullen klaarstomen voor het Centraal Examen Latijn. Een examentraining bestaat uit een aantal blokken van ongeveer 2 uur per blok. Ieder blok begint met uitleg van de theorie, waarna je onder begeleiding van de trainer oefenopgaven maken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag met oefeningen die worden nagekeken door de docent. Tot slot wordt tijdens een examentraining geoefend met een proefexamen, die onder dezelfde omstandigheden wordt gemaakt als het eindexamen zelf. Op die manier wen je alvast aan hoe het eraan toegaat bij de eindexamens en ga je goed voorbereid deze spannende periode in!

Meer informatie of een examentraining boeken?

Klik hier voor meer informatie of om je direct in te schrijven voor examentraining. Heb je nog vragen? Bel naar 071-7900040 of stuur een mailtje.

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit