Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Geschiedenis VWO

Voor VWO geschiedenis geeft Bijlesnetwerk een tweedaagse training om je goed voor te bereiden op het Centrale Eindexamen. In de twee dagen komen alle examenonderwerpen langs en verbeter je inzicht en vaardigheden met betrekking tot het maken van het examen. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van alle beschikbare trainingsdata. Klik op een training om je direct aan te melden.

Opbouw van examentraining Geschiedenis VWO

De eindexamentraining Geschiedenis VWO bestaat uit een aantal blokken waarin de examenstof wordt geoefend. Er wordt aandacht besteed aan historisch besef en historische vaardigheden en er wordt dieper ingegaan op de oriëntatiekennis van de tien tijdvakken. Elk blok wordt eerst rustig uitgelegd door onze ervaren eindexamendocent. Door de kleinschalige opzet is er dan ook altijd genoeg ruimte voor vragen. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met het maken van opgaven van het niveau van het eindexamen. Ook wordt er tips en trucs gegeven over het maken van typische geschiedenisvragen, zoals bronnenvragen.

De examentrainingen zijn kleinschalig van opzet. De klassen bestaan maximaal uit twaalf leerlingen en voor elke zes leerlingen is er altijd minimaal één bijlesdocent aanwezig om te helpen. Gebleken is dat er hierdoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en dat er zo effectief mogelijk wordt gewerkt. Het doel is om uiteindelijk ervoor te zorgen dat de leerlingen met meer kennis en inzicht het Centrale Examen betreden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.