Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Geschiedenis HAVO

Voor het vak geschiedenis biedt Bijlesnetwerk een tweedaagse training aan. Tijdens deze twee dagen krijg je inzicht en vaardigheden in het maken van het eindexamen. De trainingen zijn op verschillende data, deze zijn onderaan de pagina te vinden. Klik op een van de beschikbare data om je in te schrijven.

Opbouw van examentraining Geschiedenis HAVO

Tijdens de examentraining geschiedenis komen alle onderwerpen langs die vereist zijn voor het eindexamen. Zo wordt er aandacht besteedt aan essentiële onderwerpen als historisch besef en historische vaardigheden. Ook wordt er dieper ingegaan op de tien tijdvakken die worden gevraagd voor het Centrale Examen.
De tweedaagse training bestaat uit een aantal blokken waarin de examenstof wordt geoefend. Elk blok wordt geopend met een duidelijke uitleg over het onderwerp door onze docent. Daarna gaan de leerlingen aan de slag met het maken van veel oefeningen op examenniveau. Hier ligt met name de nadruk op. Ook wordt er aandacht besteed aan tactieken die kunnen worden toegepast op typische geschiedenisvragen zoals het uitzoeken van bronnen.

Bijlesnetwerk gelooft in het kleinschalig houden van de trainingen. De klassen bestaan uit niet meer dan twaalf leerlingen en per zes leerlingen is er altijd een examencoach aanwezig die uitleg kan geven. Door dit kleinschalige karakter zullen de leerlingen zich sneller op hun gemak voelen, zo is gebleken. Tevens is er hierdoor veel meer ruimte voor aandacht en het beantwoorden van vragen. Het uiteindelijke doel is dat de leerlingen genoeg kennis en zelfvertrouwen opdoen voor het Centrale Examen geschiedenis.
[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”geschiedenis”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit