Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Frans VWO

Voor het eindexamenvak Frans biedt Bijlesnetwerk een eendaagse training aan ter voorbereiding op het Centrale Examen. Op deze dag krijgen de leerlingen verschillende trucs en tips om het eindexamen goed te maken. De nadruk ligt op het maken van opgaven die gelijk staan aan het niveau van het VWO eindexamen. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van beschikbare data voor de trainingen.

Opbouw van examentraining Frans VWO

De eindexamentraining van Bijlesnetwerk is onderverdeeld in een aantal blokken waarin de leerlingen aan de gang gaan met examenstof. In elk blok wordt het onderwerp eerst behandeld door onze docenten. Dit gebeurt kort en bondig waarna de leerlingen aan de slag gaan met oefeningen die betrekking hebben op het blokonderwerp. De opgaven zijn vergelijkbaar met opdrachten van het eindexamen waardoor de leerlingen een idee krijgen wat ze bij het Centrale Examen kunnen verwachten.

Bijlesnetwerk biedt alleen kleinschalige eindexamentrainingen aan. Per zes leerlingen zal er dan ook altijd één examencoach aanwezig zijn. Hierdoor zullen de leerlingen zich snel vertrouwd voelen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.