Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Frans VWO

Voor het eindexamenvak Frans biedt Bijlesnetwerk een eendaagse training aan ter voorbereiding op het Centrale Examen. Op deze dag krijgen de leerlingen verschillende trucs en tips om het eindexamen goed te maken. De nadruk ligt op het maken van opgaven die gelijk staan aan het niveau van het VWO eindexamen. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van beschikbare data voor de trainingen.

Opbouw van examentraining Frans VWO

De eindexamentraining van Bijlesnetwerk is onderverdeeld in een aantal blokken waarin de leerlingen aan de gang gaan met examenstof. In elk blok wordt het onderwerp eerst behandeld door onze docenten. Dit gebeurt kort en bondig waarna de leerlingen aan de slag gaan met oefeningen die betrekking hebben op het blokonderwerp. De opgaven zijn vergelijkbaar met opdrachten van het eindexamen waardoor de leerlingen een idee krijgen wat ze bij het Centrale Examen kunnen verwachten.

Bijlesnetwerk biedt alleen kleinschalige eindexamentrainingen aan. Per zes leerlingen zal er dan ook altijd één examencoach aanwezig zijn. Hierdoor zullen de leerlingen zich snel vertrouwd voelen en is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”frans”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit