Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Frans vmbo

Voor het examenvak Frans voor vmo geet Bijlesnetwerk ééndaagse examentrainingen in verschillende steden. De nadruk ligt daarbij op het maken van oefeningen waardoor de leerlingen meer kennis en inzicht krijgen in de examenstof en met meer zelfvertrouwen het Centrale Examen ingaan. Onderaan de pagina staat een overzicht met beschikbare data.

Opbouw van examentraining Frans vmbo

Tijdens de training leer je alle tips en trucs om het Centraal Examen Frans goed te maken. De dag bestaat uit vier blokken, die ieder een onderdeel van de stof behandelen. Het blok begint met een korte uitleg van de stof, waarna leerlingen zelf gaan oefenen met opdrachten. Onze examentrainingen Frans zijn altijd erg kleinschalig. We vinden het belangrijk om in een kleine klas te werken van maximaal twaalf leerlingen, met twee begeleiders. Soms werken we zelfs in klassen met één ervaren exameninstructeur met maar maximaal zes leerlingen. Op deze manier kun je je zo effectief mogelijk voorbereiden op het examen Frans en krijg je direct antwoord op je vragen.

Oefenexamens vmbo Frans

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo Frans. Via ons overzicht van oude examens Frans kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vmbo” subject=”frans”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit