Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Frans vmbo

Voor het examenvak Frans voor vmo geet Bijlesnetwerk ééndaagse examentrainingen in verschillende steden. De nadruk ligt daarbij op het maken van oefeningen waardoor de leerlingen meer kennis en inzicht krijgen in de examenstof en met meer zelfvertrouwen het Centrale Examen ingaan. Onderaan de pagina staat een overzicht met beschikbare data.

Opbouw van examentraining Frans vmbo

Tijdens de training leer je alle tips en trucs om het Centraal Examen Frans goed te maken. De dag bestaat uit vier blokken, die ieder een onderdeel van de stof behandelen. Het blok begint met een korte uitleg van de stof, waarna leerlingen zelf gaan oefenen met opdrachten. Onze examentrainingen Frans zijn altijd erg kleinschalig. We vinden het belangrijk om in een kleine klas te werken van maximaal twaalf leerlingen, met twee begeleiders. Soms werken we zelfs in klassen met één ervaren exameninstructeur met maar maximaal zes leerlingen. Op deze manier kun je je zo effectief mogelijk voorbereiden op het examen Frans en krijg je direct antwoord op je vragen.

Oefenexamens vmbo Frans

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo Frans. Via ons overzicht van oude examens Frans kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.