Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Engels VWO

Bijlesnetwerk biedt voor VWO Engels ééndaagse examentrainingen aan ter voorbereiding op het eindexamen. Op deze dag leer je allerlei tips en trucs om het Centraal Examen goed te maken. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden met onze beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Engels VWO

De dagtraining bestaat uit een viertal blokken waarin de leerlingen aan de slag gaan met de examenstof. De nadruk in elk blok ligt op het maken van oefeningen, maar eerst wordt er telkens een bondige uitleg gegeven over het onderwerp. Daarna gaat de leerling het onderwerp oefenen door middel van opdrachten. Door de kleinschalige opzet is er voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Bij elke examentraining is er dan ook per zes leerlingen altijd één bijlesdocent aanwezig.

Het uiteindelijke doel van de ééndaagse examentraining is om ervoor te zorgen dat de leerlingen vertrouwd raken met het eindexamen. De oefeningen die worden gegeven zullen dus ook altijd op het niveau liggen van die van het Centrale Examen. Hierdoor zullen de leerlingen met meer zelfvertrouwen en kennis van wat ze kunnen verwachten aan het eindexamen beginnen.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.