Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Engels vmbo

Voor vmbo Engels biedt Bijlesnetwerk ééndaagse examentrainingen aan ter voorbereiding op het eindexamen. Op deze dag leer je allerlei tips en trucs om het Centraal Examen goed te maken. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden met onze beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Engels vmbo

De trainingsdag bestaat uit vier blokken waarin alle onderdelen van de stof aan bod komen. De nadruk in elk blok ligt op het maken van oefeningen, maar eerst wordt telkens een bondige uitleg gegeven over het onderwerp. Vervolgens gaan de leerlingen zelf aan de slag door het oefenen met opdrachten. De oefeningen die worden gegeven, liggen altijd op het niveau van die van het Centraal Examen. Het uiteindelijke doel van de ééndaagse examentraining is dan ook ervoor te zorgen dat de leerlingen vertrouwd raken met het eindexamen. Door de kleinschalige opzet is er voldoende ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding. Bij elke examentraining is dan ook per zes leerlingen altijd één bijlesdocent aanwezig. Hierdoor zullen de leerlingen met meer zelfvertrouwen en kennis van wat ze kunnen verwachten aan het eindexamen beginnen.

Oefenexamens vmbo Engels

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo Engels. Via ons overzicht van oude examens Engels kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vmbo” subject=”engels”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit