Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Economie VWO

Bijlesnetwerk biedt zowel tweedaagse als driedaagse examentrainingen voor VWO Economie aan. Je wordt daarin klaargestoomd voor het Centraal Examen. Alle examenonderwerpen passeren tijdens de trainingsdagen de revue. Onderaan deze pagina is een lijst met de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Economie VWO

De tweedaagse training wordt halverwege het jaar aangeboden. Daarin wordt voornamelijk de stof herhaald en is er veel aandacht voor oefeningen en vragen. Elke dag is verdeeld in vier blokken en tijdens elk blok wordt een onderwerp binnen de Economie behandeld. Na een duidelijke terugblik van onze ervaren docent op het onderwerp wordt er geoefend met examenopdrachten.

De driedaagse training ligt dichter op het eindexamen en bevat naast bovengenoemde twee dagen vol uitleg en oefeningen nog een extra dag. Daar worden de eerste twee blokken tevens besteedt aan oefeningen, uitleg aan vragen maar er wordt ook een proefexamen gemaakt. Deze wordt onder CE-omstandigheden gemaakt en de leerlingen krijgen daardoor een idee wat ze kunnen verwachten van het echte examen. Na het maken van het proefexamen zal de docent samen met elke leerling het proefexamen doornemen om zo de kennis te vervolmaken.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd kleinschalig georganiseerd. Er zal dan ook altijd per zes leerlingen één examencoach aanwezig zijn. De leerlingen zullen zich daardoor sneller op hun gemak voelen en gemakkelijker vragen kunnen stellen. Ook is er daardoor veel persoonlijke aandacht en kunnen de laatste worstelingen worden weggenomen.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”economie”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit