Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Economie VWO

Bijlesnetwerk biedt zowel tweedaagse als driedaagse examentrainingen voor VWO Economie aan. Je wordt daarin klaargestoomd voor het Centraal Examen. Alle examenonderwerpen passeren tijdens de trainingsdagen de revue. Onderaan deze pagina is een lijst met de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Economie VWO

De tweedaagse training wordt halverwege het jaar aangeboden. Daarin wordt voornamelijk de stof herhaald en is er veel aandacht voor oefeningen en vragen. Elke dag is verdeeld in vier blokken en tijdens elk blok wordt een onderwerp binnen de Economie behandeld. Na een duidelijke terugblik van onze ervaren docent op het onderwerp wordt er geoefend met examenopdrachten.

De driedaagse training ligt dichter op het eindexamen en bevat naast bovengenoemde twee dagen vol uitleg en oefeningen nog een extra dag. Daar worden de eerste twee blokken tevens besteedt aan oefeningen, uitleg aan vragen maar er wordt ook een proefexamen gemaakt. Deze wordt onder CE-omstandigheden gemaakt en de leerlingen krijgen daardoor een idee wat ze kunnen verwachten van het echte examen. Na het maken van het proefexamen zal de docent samen met elke leerling het proefexamen doornemen om zo de kennis te vervolmaken.

De examentrainingen van Bijlesnetwerk worden altijd kleinschalig georganiseerd. Er zal dan ook altijd per zes leerlingen één examencoach aanwezig zijn. De leerlingen zullen zich daardoor sneller op hun gemak voelen en gemakkelijker vragen kunnen stellen. Ook is er daardoor veel persoonlijke aandacht en kunnen de laatste worstelingen worden weggenomen.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.