Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining economie vmbo

Als je deelneemt aan de examentraining vmbo economie word je in twee dagen helemaal klaargestoomd voor het Centraal Examen. Alle onderwerpen die onderdeel zijn van de examenstof komen tijdens de training aan bod. Onderaan deze pagina vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata.

Opbouw van examentraining economie vmbo

Door middel van verschillende blokken wordt tijdens de training aandacht besteed aan alle onderwerpen van economie. Ieder blok begint telkens met een korte en heldere uitleg door een ervaren trainer. Daarna gaan de leerlingen zelf aan de slag met oefenopdracht die betrekking hebben op het specifieke onderwerp. De tweedaagse training wordt afgesloten met een proefexamen. Dit examen wordt onder dezelfde omstandigheden gehouden als bij het Centraal Examen, zodat de leerlingen een idee krijgen van wat hen te wachten staat. Tot slot wordt het proefexamen besproken, zodat de leerling weet waar nog aan gewerkt kan worden ter voorbereiding van het eindexamen.

De kleinschalige setting van de training wordt door alle deelnemers als erg prettig ervaren. Per zes leerlingen is één trainer aanwezig en de groepen bestaan uit maximaal 12 leerlingen. Hierdoor is voor ruimte om vragen te stellen en krijgen leerlingen veel persoonlijke aandacht.

Oefenexamens vmbo economie

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo economie. Via ons overzicht van oude examens economie kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vmbo” subject=”economie”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit