Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Economie HAVO

Leerlingen die deel nemen aan de examentrainingen van Bijlesnetwerk voor HAVO Economie worden in twee dagen voorbereid voor het Centraal Examen. In de tweedaagse training komen alle onderwerpen aan bod die voor het eindexamen nodig zijn om te kennen. Onderaan de pagina vind je een overzicht met alle beschikbare trainingsdata.

Opbouw van examentraining Economie HAVO

Gedurende de tweedaagse training wordt er door middel van verschillende blokken aandacht besteedt aan de nodige Economie-onderwerpen. Het blok begint telkens met een korte maar duidelijke uitleg van een ervaren docent waarna er vervolgens wordt geoefend met opdrachten die betrekking hebben op het onderwerp van het blok. Bijlesnetwerk kiest er altijd voor om de examentraining op kleinschalige wijze te houden. Per zes leerlingen zal er dan ook altijd minimaal één examendocent aanwezig zijn. Door die kleine setting kunnen leerlingen gemakkelijker vragen stellen en is er tevens veel meer individuele aandacht om mogelijke problemen op te lossen.

De tweedaagse training Economie wordt afgesloten met een proefexamen. Dit examen wordt onder dezelfde omstandigheden als het CE gehouden waardoor leerlingen alvast een idee krijgen wat ze te wachten staat. Vervolgens wordt het examen van de leerling individueel besproken met de docent zodat de leerling ook weet waar hij nog op kan letten om goed voorbereidt het Centrale Examen in te gaan.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”economie”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit