Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Duits vmbo

Onze ééndaagse examentraining Duits bereidt je voor op het vmbo Centraal Examen Duits. Je leert tijdens deze dag alle tips en trucs om het eindexamen goed te maken. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Duits vmbo

De dag bestaat uit een aantal blokken waarin per onderwerp de examenstof wordt doorgenomen. In ieder blok licht de trainer eerst het onderwerp toe, waarna de leerlingen vragen kunnen stellen. Vervolgens gaan de leerlingen zelf aan de slag met het maken van oefeningen die vergelijkbaar zijn met eindexamenopdrachten. De nadruk van de training ligt op het zelf oefenen, zodat de leerlingen een goed beeld krijgen van wat hen te wachten staat tijdens het eindexamen.

De examentraining van Bijlesnetwerk is kleinschalig. Per zes leerlingen is één ervaren docent aanwezig die uitleg geeft en waar leerlingen vragen aan kunnen stellen. Door de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en kan alle stof binnen één dag worden behandeld.

Oefenexamens vmbo Duits

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo Duits. Via ons overzicht van oude examens Duits kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.