Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Duits HAVO

Voor het vak Duits HAVO organiseert Bijlesnetwerk ééndaagse eindexamentrainingen. Je leert op deze dag tips en trucs om het Centraal Examen Duits, waar het natuurlijk allemaal draait om tekstbegrip, goed te gaan maken. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Duits HAVO

De training bestaat uit een aantal blokken waarin je de examenstof gaat oefenen. Per blok wordt de stof kort en bondig doorgenomen en uitgelegd door een ervaren hoofddocent. Daarna ga je veel oefeningen op eindexamenniveau maken. De nadruk van de training ligt dus op het oefenen van opgaven zoals je die ook op het eindexamen kunt verwachten. We nemen alle typen teksten die je kunt verwachten door.

De examentrainingen zijn bijzonder kleinschalig. Per zes leerlingen is er altijd een bijlesdocent aanwezig. Op die manier krijg je snel antwoord op al je vragen en kun je zo effectief mogelijk werken.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”duits”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit