Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Eindtoetstraining (Citotraining)

Bijlesnetwerk biedt individuele (Cito) eindtoetstraining aan ter voorbereiding op de eindtoets voor leerlingen in groep 8. Een Citotoetstraining bestaat uit 10 lessen die worden verspreid over 5 weken. Elke les duurt 1 uur. De lessen worden gegeven aan de hand van onze eigen werkboeken. Hierin staan per onderwerp veel oefenopgaven waar uw zoon of dochter samen met de begeleider mee aan de slag kan. De kosten van de training bedragen €250,00 in totaal en worden gefactureerd na de eerste maand van de training. Inschrijven voor een eindtoetstraining kan hier. Bij bijlesvakken kiest u voor ‘Basisschool Eindtoetstraining’.

Waarom een Eindtoetstraining?

De (Cito) eindtoets brengt voor veel leerlingen grote druk met zich mee. Door een goede voorbereiding is het mogelijk om de stress te verminderen en uw kind bij te spijkeren om zo een reële en zo goed mogelijke score op de eindtoets te behalen.

Bijlesnetwerk heeft werkboeken ontwikkeld aan de hand waarvan onze trainers kinderen uit groep 8 zo goed mogelijk kunnen voorbereiden op de eindtoets. Het traject duurt 5 weken en bestaat uit 10 bijeenkomsten van steeds 1 uur. Er worden dus twee bijeenkomsten per week gepland. We spijkeren uw kind bij op de getoetste onderwerpen en leren hem of haar de vraagstelling goed te doorgronden. De Cito training is daarmee een goede aanvulling op het reguliere basisonderwijs en kan nét het laatste steuntje in de rug van uw kind zijn. Door de één-op-één begeleiding is er veel ruimte voor vragen en is er vanzelfsprekend veel persoonlijke aandacht.

Voor wie is de eindtoetstraining geschikt?

  • Heeft u het gevoel dat uw kind niet optimaal presteert tijdens toetsen?
  • Is uw zoon of dochter erg zenuwachtig voor de (Cito) eindtoets?
  • Of denkt hij/zij dat het allemaal vanzelf wel goedkomt?
  • Kan uw kind nog wel wat verbeteren op het gebied van taal en/of rekenen?

In deze gevallen kan de eindtoetstraining van Bijlesnetwerk een goede hulp zijn voor uw kind om te oefenen met de Citotoets. De training is ook geschikt voor kinderen met leerproblemen.

Opbouw van de training

De eindtoetstraining besteedt aandacht aan de twee relevante domeinen, namelijk taal en rekenen. Deze domeinen zijn onderverdeeld in verschillende onderwerpen en de training is aan de hand van daarvan opgebouwd. Iedere les begint met een stukje uitleg over een bepaald onderwerp. Vervolgens gaat uw kind aan de slag met oefeningen, zowel direct gericht op de theorie, als typische eindtoetsoefeningen. De eindtoets is immers een multiple choice toets, waardoor het belangrijk is uw kind deze toetsvorm te leren kennen. We zorgen dat vaak voorkomende fouten worden vermeden, zoals te snel lezen en antwoorden, juist te lang twijfelen, het zoeken naar patronen in de antwoorden, etc.

Denkt u dat een eindtoetstraining voor uw kind geschikt zou zijn of wilt u hier nog even over overleggen? Neem dan contact met ons op via 085-7325830 of stuur een mailtje. Liever direct inschrijven? Klik dan op onderstaande knop. Binnen één werkdag hebben we telefonisch contact, waarna we direct op zoek gaan naar een Citotoets trainer.

Nu inschrijven

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit