Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Biologie havo

Tijdens de havo-eindexamentrainingen biologie van Bijlesnetwerk gaan leerlingen in kleine groepen aan het werk met alle stof die nodig is voor het CE biologie. In twee dagen word je klaargestoomd en zal je met zelfvertrouwen en kennis het eindexamen betreden. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden met beschikbare data van de trainingen.

Opbouw van examentraining Biologie havo

De tweedaagse eindexamentraining bestaat uit een aantal blokken waarin er wordt geoefend met de examenstof. Elk blok zal andere onderwerpen behandelen en begint telkens met een bondige uitleg van een ervaren docent. Daarna ligt de nadruk op het oefenen van opgaven. Ook wordt er aandacht besteedt aan hoe je die typische biologievragen nu het beste kan aanpakken. Door het vele oefenen zal de leerling een beeld krijgen van wat hij op het eindexamen biologie kan verwachten. De tweedaagse training eindigt met een groter proefexamen waar ook de sfeer en omstandigheden van het Centrale Examen zullen worden nagebootst. Dit examen wordt vervolgens ook nog individueel besproken met de docent.

De trainingen worden in kleine groepen gehouden waarbij er altijd per zes leerlingen minimaal één examencoach aanwezig zal zijn. Door de kleinschalige aanpak zal de leerling zich snel op zijn gemak voelen en zullen al zijn biologievraagstukken beantwoord kunnen worden.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.