Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Biologie havo

Tijdens de havo-eindexamentrainingen biologie van Bijlesnetwerk gaan leerlingen in kleine groepen aan het werk met alle stof die nodig is voor het CE biologie. In twee dagen word je klaargestoomd en zal je met zelfvertrouwen en kennis het eindexamen betreden. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden met beschikbare data van de trainingen.

Opbouw van examentraining Biologie havo

De tweedaagse eindexamentraining bestaat uit een aantal blokken waarin er wordt geoefend met de examenstof. Elk blok zal andere onderwerpen behandelen en begint telkens met een bondige uitleg van een ervaren docent. Daarna ligt de nadruk op het oefenen van opgaven. Ook wordt er aandacht besteedt aan hoe je die typische biologievragen nu het beste kan aanpakken. Door het vele oefenen zal de leerling een beeld krijgen van wat hij op het eindexamen biologie kan verwachten. De tweedaagse training eindigt met een groter proefexamen waar ook de sfeer en omstandigheden van het Centrale Examen zullen worden nagebootst. Dit examen wordt vervolgens ook nog individueel besproken met de docent.

De trainingen worden in kleine groepen gehouden waarbij er altijd per zes leerlingen minimaal één examencoach aanwezig zal zijn. Door de kleinschalige aanpak zal de leerling zich snel op zijn gemak voelen en zullen al zijn biologievraagstukken beantwoord kunnen worden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”biologie”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit