Examentraining Amsterdam

Voor onze locatie Amsterdam organiseren wij eindexamentrainingen voor zowel HAVO- als VWO-leerlingen aan de Volksuniversiteit Amstelland. De examentrainingen voor HAVO-leerlingen duren twee volle dagen vanaf 09.00 uur tot 16.30 uur; terwijl de VWO-trainingen in drie dagen worden gegeven.

Tijdens de examentraining gebruik je de door ons ontwikkelde lesmaterialen. Op basis van deze materialen kunnen wij je een overzicht van alle stof bieden gecombineerd met veel persoonlijke begeleiding. Wij leren je de belangrijkste theorie en een stapsgewijze manier om examenopgaven op te lossen. Daardoor krijg je overzicht en handigheid in het maken van opgaven. Wij geloven in persoonlijke begeleiding. Daarom zie je in onze trainingen vrijwel altijd slechts 12 leerlingen die les krijgen van twee examentrainers. Onze examentrainingen worden al sinds 2006 georganiseerd en we behalen een gemiddeld slagingspercentage van 93%.

Locatie Amsterdam

Alle trainingen vinden plaats op onze locatie Volksuniversiteit Amsterdam, Rapenburgerstraat 73. Dat is vlakbij het Waterlooplein in hartje Amsterdam.

Overzicht examentrainingen Amsterdam

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.

Ga naar het algemene overzicht van examentrainingen voor examentrainingen op andere data en andere locaties.