Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining Aardrijkskunde VWO

De examentrainingen Aardrijkskunde VWO  bereiden je in twee dagen voor op het Centraal Examen Aardrijkskunde. Alle examenonderwerpen komen tijdens de trainingsdagen langs. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Aardrijkskunde VWO

De examentrainingen bestaan per dag uit een verschillend aantal blokken waarin de stof wordt geoefend. Elk blok begint met een korte en duidelijke uitleg van een onderwerp door een ervaren docent. Daarna gaan de leerlingen oefeningen maken die het niveau van het eindexamen nabootsen. De training wordt afgesloten met een proefexamen die moet worden gemaakt onder omstandigheden zoals die ook bij het echte eindexamen voorkomen. De sfeer en tijdsduur van het Centraal Examen wordt dus zo perfect mogelijk nagebootst. De proefexamens worden daarna samen individueel besproken om de leerling zo een duidelijk mogelijk beeld te geven waar hij nog op kan oefenen voor het eindexamen en op welke punten hij al goed scoort. De nadruk van de trainingen ligt dus vooral op het oefenen en het maken van opgaven, zodat de leerlingen ongeveer weten wat ze kunnen verwachten op de uiteindelijke dag van het echte eindexamen.

De trainingen worden altijd in kleine groepen gegeven waardoor er voldoende aandacht aan ieder individu kan worden gegeven. Per zes leerlingen zal er dus in ieder geval één examencoach aanwezig zijn. Hierdoor krijgen de leerlingen snel antwoord op hun vragen en is er voldoende aandacht voor persoonlijke begeleiding.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vwo” subject=”aardrijkskunde”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit