Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining Aardrijkskunde VWO

De examentrainingen Aardrijkskunde VWO  bereiden je in twee dagen voor op het Centraal Examen Aardrijkskunde. Alle examenonderwerpen komen tijdens de trainingsdagen langs. Onderaan de pagina is een overzicht te vinden van beschikbare trainingen.

Opbouw van examentraining Aardrijkskunde VWO

De examentrainingen bestaan per dag uit een verschillend aantal blokken waarin de stof wordt geoefend. Elk blok begint met een korte en duidelijke uitleg van een onderwerp door een ervaren docent. Daarna gaan de leerlingen oefeningen maken die het niveau van het eindexamen nabootsen. De training wordt afgesloten met een proefexamen die moet worden gemaakt onder omstandigheden zoals die ook bij het echte eindexamen voorkomen. De sfeer en tijdsduur van het Centraal Examen wordt dus zo perfect mogelijk nagebootst. De proefexamens worden daarna samen individueel besproken om de leerling zo een duidelijk mogelijk beeld te geven waar hij nog op kan oefenen voor het eindexamen en op welke punten hij al goed scoort. De nadruk van de trainingen ligt dus vooral op het oefenen en het maken van opgaven, zodat de leerlingen ongeveer weten wat ze kunnen verwachten op de uiteindelijke dag van het echte eindexamen.

De trainingen worden altijd in kleine groepen gegeven waardoor er voldoende aandacht aan ieder individu kan worden gegeven. Per zes leerlingen zal er dus in ieder geval één examencoach aanwezig zijn. Hierdoor krijgen de leerlingen snel antwoord op hun vragen en is er voldoende aandacht voor persoonlijke begeleiding.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.