Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining aardrijkskunde vmbo

Tijdens de examentraining aardrijkskunde word je in twee dagen voorbereid op het eindexamen voor vmbo. Alle onderwerpen die tijdens het Centraal Examen aan bod komen, worden behandeld tijdens de training. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de aankomende trainingen voor aardrijkskunde

Opbouw van examentraining aardrijkskunde vmbo

Onze tweedaagse training is verdeeld in verschillende blokken waarin met de stof wordt geoefend. Ieder blok begint met een korte uitleg van een van de onderwerpen door een ervaren trainer. Vervolgens gaan de leerlingen zelf oefeningen maken. Hier worden in twee dagen alle onderwerpen van aardrijkskunde behandeld en oefenen de leerlingen hun kennis aan de hand van opdrachten die over deze stof gaan.

De kleinschaligheid van de training zorgt ervoor dat er voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht en leerlingen zich in een rustige omgeving bevinden. Per zes leerlingen is één trainer aanwezig. Er is dan ook veel ruimte om vragen te stellen of wat meer nadruk te leggen op specifieke onderwerpen. De training wordt afgesloten met een proefexamen, dat vergelijkbaar is met de omstandigheden van het Centraal Examen. Op die manier weten de leerlingen wat zij kunnen verwachten en met zelfvertrouwen het eindexamen in gaan.

Oefenexamens vmbo aardrijkskunde

Je kunt zelf natuurlijk alvast aan de slag met het oefenen van oude examens voor vmbo aardrijkskunde. Via ons overzicht van oude examens aardrijkskunde kun je alle examens van de afgelopen jaren downloaden.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”vmbo” subject=”aardrijkskunde”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit