Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Examentraining aardrijkskunde havo

Deelnemers aan de Bijlesnetwerk examentraining aardrijkskunde worden in twee dagen voorbereid op het HAVO eindexamen. De onderwerpen die tijdens de training worden behandeld komen allemaal aan bod tijdens het Centrale Examen. Kijk onderaan de pagina voor een overzicht van onze aankomende trainingen.

Opbouw van examentraining aardrijkskunde havo

De tweedaagse training bestaat uit verschillende onderdelen waarin telkens de nadruk ligt op het oefenen van de examenstof. Per onderwerp wordt er door de ervaren vakdocent eerst nogmaals een korte en duidelijke uitleg gegeven over de stof waarna de leerlingen opdrachten gaan maken die betrekking hebben met het onderwerp. Hierdoor behandelen de leerlingen in twee dagen alle benodigde aardrijkskunde-onderwerpen en gaan ze meteen hun kennis oefenen met opdrachten die betrekking hebben tot de stof.

De trainingen zijn kleinschalig om ervoor te zorgen dat leerlingen zich op hun gemak voelen en er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. Per zes leerlingen is er dan ook altijd één bijlesdocent aanwezig. Hierdoor is er veel ruimte om vragen te stellen of specifieke aandacht te besteden aan onderwerpen waar een leerling nog moeite mee heeft.

De examentraining Aardrijkskunde wordt afgesloten met een proefexamen waarin de omstandigheden van het echte CE zullen worden nagebootst. De bedoeling is dat een leerling hierdoor weet wat hij kan verwachten en met voldoende zelfvertrouwen en kennis klaar is voor zijn havo eindexamen aardrijkskunde.

Er zijn op dit moment geen examentrainingen beschikbaar die aan uw zoekcriteria voldoen.