Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Examentraining aardrijkskunde havo

Deelnemers aan de Bijlesnetwerk examentraining aardrijkskunde worden in twee dagen voorbereid op het HAVO eindexamen. De onderwerpen die tijdens de training worden behandeld komen allemaal aan bod tijdens het Centrale Examen. Kijk onderaan de pagina voor een overzicht van onze aankomende trainingen.

Opbouw van examentraining aardrijkskunde havo

De tweedaagse training bestaat uit verschillende onderdelen waarin telkens de nadruk ligt op het oefenen van de examenstof. Per onderwerp wordt er door de ervaren vakdocent eerst nogmaals een korte en duidelijke uitleg gegeven over de stof waarna de leerlingen opdrachten gaan maken die betrekking hebben met het onderwerp. Hierdoor behandelen de leerlingen in twee dagen alle benodigde aardrijkskunde-onderwerpen en gaan ze meteen hun kennis oefenen met opdrachten die betrekking hebben tot de stof.

De trainingen zijn kleinschalig om ervoor te zorgen dat leerlingen zich op hun gemak voelen en er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. Per zes leerlingen is er dan ook altijd één bijlesdocent aanwezig. Hierdoor is er veel ruimte om vragen te stellen of specifieke aandacht te besteden aan onderwerpen waar een leerling nog moeite mee heeft.

De examentraining Aardrijkskunde wordt afgesloten met een proefexamen waarin de omstandigheden van het echte CE zullen worden nagebootst. De bedoeling is dat een leerling hierdoor weet wat hij kan verwachten en met voldoende zelfvertrouwen en kennis klaar is voor zijn havo eindexamen aardrijkskunde.

[showExamtrainingForSubjectAndLevel level=”havo” subject=”aardrijkskunde”]

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit