Vragen of advies nodig? Bel ons op 085 - 73 25 830 Of WhatsApp ons 06 - 10 43 37 92
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bericht over examentraining n.a.v. coronamaatregelen.

Geachte klanten,

Naar aanleiding van de extra maatregelen van de overheid van 23 maart en de berichtgeving van minister Slob en de afgekondigde maatregelen met betrekking tot de eindexamens willen we graag u het volgende berichten.

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020  13:00

Wat betekenen de coronamaatregelen voor de diensten van Bijlesnetwerk?

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen van de overheid van maandag 23 maart zijn op dit moment alle activiteiten van Bijlesnetwerk op scholen en op locaties opgeschort tot in ieder geval 6 april a.s.

Huiswerkbegeleiding op afstand en online Bijles
Daarnaast staan onze vestigingscoördinatoren klaar om uw kind op afstand te begeleiden. Dit doen we onder meer via ons leerlingvolgsysteem HOMI en onze eigen Leren Leren-methode ondersteund door videoconferencing. Inmiddels is online bijles mogelijk in alle vakken. Ons team werkt hard aan een breed pakket van aanvullende digitale diensten. Houd hiervoor onze website in de gaten, deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt, of bel ons voor meer informatie over online huiswerkbegeleiding en bijles op telefoonnummer: 085 – 73 25 830 .

De tijdelijke omschakeling van onze dienstverlening op locatie naar online is volop gaande en de eerste resultaten zijn zonder meer bemoedigend. Ervaringen worden door het hele land gedeeld zodat onze ondersteuning online zo optimaal mogelijk wordt vormgegeven.

Team Bijlesnetwerk

 

Laatst bijgewerkt: 24-03-2020  10:30

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit