Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Huiswerkbegeleiding op het Candea College in Duiven

Veel leerlingen hebben ondanks de begeleiding op school toch last van uitstelgedrag, concentratieproblemen en/of moeite met hun taakaanpak. Ook zijn er leerlingen die thuis teveel prikkels ervaren om goed te kunnen werken en leren. Voor deze leerlingen is huiswerkbegeleiding een goede oplossing. Bij de huiswerkbegeleiding op het Candea College van Bijlesnetwerk is het mogelijk om vrijblijvend een week proef te draaien. Mocht u geïnteresseerd zijn in de huiswerkbegeleiding neem dan contact met ons op via de mail of telefonisch: candea@bijlesnetwerk.nl of 085-7325830. Bij aanmelding wordt er een intakegesprek gepland met de begeleider om te bespreken wat de aandachtspunten zijn.

Hoe werkt huiswerkbegeleiding op het Candea College?

Met iets te drinken en een koekje vult de leerling samen met de huiswerkbegeleider de weekplanning in. Hierbij maken we gebruik van it’s learning en de eigen agenda. De weekplanner biedt structuur zodat in één oogopslag duidelijk is waarmee de leerling aan de slag kan gaan. Tijdens het plannen, besteden we aandacht aan herhaling van leerwerk. Daarnaast gaan we samen met de leerling op zoek naar de best passende leerstrategie. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken van een mindmap of samenvatting.
Bij Huiswerkbegeleiding Bijlesnetwerk werken we met groepen waarin de leerling zich vrij voelt om vragen te stellen aan de huiswerkbegeleider. Naast het ontwikkelen van een goede planstrategie is er ook enige mate van controle op ons huiswerkinstituut. Zo controleert de huiswerkbegeleider of alle taken zijn uitgevoerd en overhoort zij het leerwerk.

Communicatie naar ouders

Omdat u uw zoon of dochter aan ons toevertrouwt, vinden wij communicatie naar ouders toe belangrijk. Daarom werken wij met het programma Studieplanner Pro. In dit digitale programma noteert de huiswerkbegeleider aan het einde van elke middag wat uw zoon of dochter heeft gedaan en hoe dit ging. Zo blijven ouders op de hoogte wat er gebeurt tijdens de huiswerkbegeleiding.

Waar?

Huiswerkbegeleiding Bijlesnetwerk op het Candea College heeft twee locaties. Op de onderbouwlocatie (Eltensestraat) zijn de eerste- en tweedejaars van alle niveaus welkom. Ook de derdejaars van het vwo kunnen zich hier aanmelden voor huiswerkbegeleiding. Op de bovenbouwlocatie (Saturnus) kunnen alle bovenbouw leerlingen terecht voor huiswerkbegeleiding.

 

Tarieven

Frequentie Kosten per maand
3 middagen huiswerkbegeleiding per week €159-,
4 middagen huiswerkbegeleiding per week €209-,
5 middagen huiswerkbegeleiding per week €249-,

Gratis proefweek huiswerkbegeleiding

Geef uw kind nu op voor een gratis proefweek: Candea@bijlesnetwerk.nl.

Individuele bijles

Naast de huiswerkbegeleiding is het mogelijk om individuele bijles te volgen. Wanneer de leerling vakinhoudelijke hulp nodig heeft, is dit een goede optie. Deze bijles vindt plaats op de school zelf. Deze bijlessen worden geregeld door partnerorganisatie Bijlesnetwerk. Voor meer informatie kunt u hiervoor contact opnemen met het volgende nummer: 085-7325830.