Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles NaSk in Almere

Zit je op de middelbare school en heb je moeite met het vak NaSk? Onze bijlesdocenten helpen graag! Zij kunnen bij zowel NaSk1 als NaSk2 ondersteuning bieden. Voor bijles NaSk in Almere ben je bij Bijlesnetwerk aan het juiste adres.

Waarom bijles NaSk in Almere van Bijlesnetwerk?

  • Heb je niet alleen moeite met NaSk, maar ook met een ander vak? Onze docenten zijn erg veelzijdig en kunnen vaak in meerdere vakken bijles geven. Hierdoor kun je vaak aan de slag met één docent voor al je struikelvakken.
  • Wij werken met studenten als bijlesdocent. Dit heeft volgens ons veel voordelen. Zo staan zij nog dichter bij de stof die op de middelbare school aan bod komt dan mensen die lang geleden hun diploma hebben gehaald. Ook kunnen zij zich vaak beter inleven in de leefwereld van scholieren.
  • Onze klanten geven de prijs-kwaliteitverhouding van onze bijlessen gemiddeld een 4,5 uit 5 in onze evaluaties. Je neemt bij ons per maand een pakket af, waarin de uurprijs lager wordt naarmate je meer uren afneemt. Het pakket kan iedere maand worden gewijzigd of opgezegd, je zit dus nergens voor langere tijd aan vast.

Hoeveel kost bijles?

De prijs van bijles NaSk in Almere hangt af van hoeveel bijles je per maand nodig hebt. We werken met pakketten, die allemaal een eigen urenminimum en uurtarief hebben.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Op onze tarievenpagina lees je meer informatie over de pakketten, reistijdvergoeding en kortlopende bijles.

Meld je direct aan voor bijles

Heb je interesse in bijles NaSk in Almere? Schrijf je dan gelijk in! Dat is geheel vrijblijvend en gratis, dus je zit nog nergens aan vast.
Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen we contact met je op. Je kunt zelf aangeven bij je aanmelding op welk moment dat het beste uitkomt. We nemen dan telefonisch de aanvraag met je door, waarna we direct op zoek kunnen naar een geschikte bijlesdocent. Meestal hebben we binnen 3 à 4 werkdagen een docent beschikbaar. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit