Vragen of advies nodig? Bel ons op 085-7325830

  • check-circle Created with Sketch.

    Ruim 12 jaar ervaring

  • check-circle Created with Sketch.

    Geen inschrijfkosten

  • check-circle Created with Sketch.

    1-op-1 bijles aan huis

Bijles geschiedenis in Almere

Zijn periodes als de Verlichting en de Middeleeuwen voor jou nog een raadsel? Lukt het leren van jaartallen steeds maar niet of is het jou onduidelijk hoe de verhoudingen lagen in de Koude Oorlog? Ga dan eens aan de slag met een bijlesdocent van Bijlesnetwerk. We bieden bijles geschiedenis in Almere aan, zodat jij nooit meer zonder zelfvertrouwen een proefwerk of overhoring van geschiedenis hoeft te maken!

Waarom bijles geschiedenis in Almere van Bijlesnetwerk?

  • In tegenstelling tot andere grote bijlesbureaus hanteren wij een strenge selectie voor onze bijlesdocenten. Dat betekent dat wij alle bijlesdocenten persoonlijk kennen. Zij hebben tijdens een sollicitatiegesprek aan ons laten zien of zij geschiedenis voldoende beheersen en dit ook op een prettige en duidelijke manier aan jou kunnen uitleggen.
  • We hechten veel waarde aan een goede match tussen jou en je bijlesdocent, omdat we geloven dat je op die manier het meeste leert tijdens de bijlessen. Heb je onverhoopt geen klik met je docent? Laat dit gerust weten! Dan gaan wij kosteloos op zoek naar een nieuwe docent.
  • Bijlesnetwerk werkt niet met administratie- of inschrijfkosten. Een bijlesaanvraag bij ons is daarom geheel vrijblijvend en kan altijd nog worden geannuleerd. Pas zodra je een eerste bijles hebt gehad, komen er kosten bij kijken.

Hoeveel kost bijles?

De prijs van de bijlessen hangt af van hoeveel bijles je per maand nodig hebt. We werken met pakketten, die allemaal een eigen urenminimum en uurtarief hebben.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Op onze tarievenpagina lees je meer informatie over de pakketten, reistijdvergoeding en kortlopende bijles.

Schrijf je nu vrijblijvend in voor bijles

Lijkt bijles geschiedenis in Almere jou wel wat? Schrijf je dan direct in!
Nu inschrijven
Zodra je inschrijving binnen is, nemen we contact met je op. Je kunt zelf aangeven bij je aanmelding op welk moment dat het beste uitkomt. We nemen dan telefonisch de aanvraag met je door, waarna we direct op zoek kunnen naar een geschikte bijlesdocent. Meestal hebben we binnen 3 à 4 werkdagen een docent beschikbaar. We zien je inschrijving graag tegemoet!

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl