Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles economie in Almere

Start je net met het vak economie, maar mis je de ‘economische bril’ die hiervoor nodig is? Zeggen termen als inflatie, belastingen en indexcijfers jou niet zoveel? Dan kan bijles economie in Almere van Bijlesnetwerk uitkomst bieden! Onze docenten zijn gescreend op hun kennis over economie en kunnen jou helpen met al je economische vragen.

Waarom bijles economie in Almere van Bijlesnetwerk?

  • Bijlesnetwerk heeft ruime openingstijden, waardoor wij zowel doordeweeks als in het weekend bereikbaar zijn. Wij beantwoorden al je vragen over bijles en ontvangen ook graag feedback op onze dienstverlening. Je kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken tussen 09.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Dat kan op 085-7325830 of door te mailen naar info@bijlesnetwerk.nl
  • Zoals eerder vermeld worden al onze bijlesdocenten van tevoren beoordeeld op hun vakkennis, maar ook hun didactische vaardigheden en betrouwbaarheid worden op de proef gesteld. Pas als dat in orde is, worden de kandidaten daadwerkelijk goedgekeurd om bijles te geven.
  • Onze service is gericht op zo snel mogelijk starten met een goede bijlesdocent. We proberen dit zo persoonlijk mogelijk te houden door de match af te stemmen op jouw voorkeuren. Liever een jongen of juist een meisje als bijlesdocent? Geef dit eenvoudigweg aan ons door tijdens het intakegesprek en we houden hier rekening mee. Zodra je inschrijving binnen is, kun je vaak al binnen een week aan de slag met jouw docent.

Hoeveel kost bijles?

Je volgt al bijles economie in Almere vanaf €15,00 per uur en betaalt altijd maximaal €25,00 per uur. Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina of in onderstaande tabel.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Deze tarieven staat vast, wat betekent dat er geen inschrijfkosten of andere bijkomende kosten worden gerekend. Het enige dat er eventueel bij kan komen, is een reistijdvergoeding voor de bijlesdocent indien deze van verder weg moet komen voor de bijles. Dit wordt echter altijd van tevoren met jou overlegd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Meld je nu aan voor bijles!

Inschrijven voor bijles is geheel vrijblijvend en kosteloos. Je kunt aangeven op welk moment je door ons gebeld wil worden voor het intakegesprek, zodat we je niet op een ongelegen moment bellen. Dan spreken we je aanvraag door, waarna we direct op zoek kunnen naar een geschikte bijlesdocent. Inschrijven doe je via onderstaande knop.

Nu inschrijven

Heb je nog vragen? Bel of mail ons!
085-7325830
info@bijlesnetwerk.nl

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit