Vragen of advies nodig? Bel ons op Vragen? Bel 085 - 73 25 830
  • Sluiten

Bijles

We bieden op dit moment bijles aan in de onderstaande vakken.

Middelbare school

Basischool

MBO/HBO/WO

Locaties

Wij bieden op dit moment in 17 Nederlandse steden bijlessen aan. Op het onderstaande overzicht ziet u in welke steden u gebruik kunt maken van onze diensten. Klik op de betreffende plaats voor meer informatie.

Locaties

Staat uw woonplaats er niet bij? Niet getreurd! Ook dan hebben we vaak een oplossing voor u.

Meer informatie

Bijlesnetwerk

De beste bijles thuis

Bijles aardrijkskunde in Almere

Voor bijles aardrijkskunde in Almere ben je bij ons aan het juiste adres! Het vak aardrijkskunde gaat over de wereld om ons heen en is daarom een erg veelzijdig vak. We kunnen ons goed voorstellen dat je moeite hebt met deze veelzijdigheid en het inzicht dat daarvoor nodig is. Daarom kan bijles een uitweg bieden! Een bijlesdocent die gepassioneerd is over het vak aardrijkskunde komt graag bij jou aan huis extra uitleg geven over de stof waar de leerling moeite mee heeft. Zo kan er samen aan huiswerk worden gewerkt of een toets worden voorbereid. Indien je liever op een andere locatie afspreekt, is dat zeker ook mogelijk! Dat zou bij jou op school kunnen of in een bibliotheek in Almere.

Waarom bijles aardrijkskunde in Almere van Bijlesnetwerk?

  • Onze bijlesdocenten zijn bij ons in dienst gekomen via een strenge selectie, waarbij we hebben gekeken naar vakinhoudelijke kennis, didactische vaardigheden en betrouwbaarheid. Je kunt er dus van uitgaan dat de aan jou toegewezen bijlesdocent al deze eigenschappen bezit.
  • Bijlesnetwerk is landelijk actief, dus ook in de regio Almere beschikken we over een aantal enthousiaste bijlesdocenten voor aardrijkskunde!
  • Bijlesnetwerk heeft al ruim 12 jaar ervaring in het geven van bijles. We vinden het belangrijk dat je met vragen makkelijk bij ons terecht kunt. Daarom zijn wij elke werkdag tussen 09.00 en 20.00 uur telefonisch bereikbaar, en op zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Je kunt ons ook per mail bereiken op info@bijlesnetwerk.nl.

Hoeveel kost bijles?

Voor bijles aardrijkskunde in Almere kun je bij Bijlesnetwerk maandpakketten afnemen, waarbij het uurtarief goedkoper is naarmate je meer uur per maand afneemt. Zie de tabel hieronder en de tarievenpagina voor meer informatie.

Pakket Uren per maand Gemiddeld per week Prijs per uur
A 4 1 tot 2 uur €23
B 8 2 tot 3 uur €20
C 12 3 tot 4 uur €19
D 16 4 tot 6 uur €18
E 24 6 uur of meer €16
FLEX 1 n.v.t. €27

Deze prijzen staan vast, wat betekent dat deze uurtarieven zonder extra verrassingen gefactureerd zullen worden. Mogelijk moet de aan jou toegewezen bijlesdocent echter een stukje reizen om bij het bijlesadres te komen. In dat geval wordt er een reistijdvergoeding gerekend. Dit zal altijd pas na overleg met jou ingesteld worden.

Meld je aan

Indien je een bijlesaanvraag wilt indienen, kun je je aanmelden via onderstaande inschrijfknop. Wij bellen je dan op een door jou gekozen tijdstip op om je aanvraag door te nemen. Vanaf dan gaan wij op zoek naar een geschikte bijlesdocent. Deze zoektocht duurt gemiddeld 3 á 4 werkdagen, waarna de bijles van start kan gaan.

Nu inschrijven

Ruim 12 jaar
ervaring
Geen
inschrijfkosten
1-op-1 bijles
aan huis
exit